RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

4 травня

Всі новини

Шість знаків Зодіаку схильні до курортних романів - не можуть жити без уваги і пристрасті

Астрологи розповіли про найревнивіших представників гороскопу і назвали шість знаків Зодіаку, які люблять "крутити" курортні романи.

Про це пише Рearative.

Овен

Представники знака обожнюють пригоди і рідко думають про наслідки. Курортні романи схильні заводити не тільки самотні Овни, а й одружені, якщо вони відпочивають поодинці. Коли відпустка добігає кінця, то Овен пропонує продовжити стосунки і вдома, але з цього дуже рідко виходить щось серйозне.

Близнюки

Близнюки дуже товариські і люблять веселитися. У відпустці вони охоче вступають в романтичні стосунки, прекрасно розуміючи, що це скоро закінчиться. При цьому до інтиму може і не дійти - представникам знака досить прогулянок під місяцем, поцілунків і обіймів. Для них почуття і емоції стоять на першому місці.

Рак

Вільні Раки легко погоджуються на курортний роман. При цьому вони щиро вірять, що стосунки триватимуть і після відпочинку. Вони зроблять для цього все. Якщо другий учасник зв'язку до цього не готовий, для нього це буде досить обтяжливо. При цьому одружені Раки не схильні зраджувати у відпустці.

Лев

Саме ці люди найчастіше вступають в романтичні стосунки у відпустці. Вони не можуть жити без уваги. Тому роблять все, щоб кожен відпочивальник помітив їх. Вони не бачать нічого поганого в тому, щоб відпочити по повній програмі. Після закінчення відпочинку Леви продовжують спілкування, але до серйозних стосунків це не призводить.

Терези

Легковажні Терези обожнюють пригоди, знайомства і яскраві емоції. Вони не уявляють собі відпочинку без флірту, у них часто виникають курортні романи. Навіть сімейні Терези можуть запросто завести подібні стосунки. Якщо людина їм сподобалася, самотні представники знака не проти продовжити відносини і після відпустки.

Скорпіон

А ось самозакохані і пристрасні Скорпіони можуть на курорті заводити не один, а відразу кілька романів. Вони потребують загальної уваги і люблять почуватися потрібними. До кінця відпустки вони вирішують, з ким продовжити стосунки, а кого залишити в якості спогадів. Сімейні Скорпіони рідко наважуються на романи, але не проти легкого флірту.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали трьох чоловіків за знаком Зодіаку, шлюб з якими може стати непростим випробуванням і вимагатиме від жінки мудрості і витримки.