RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Природжені сім'янини - топ-3 найкращих батьків за знаком Зодіаку

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під яким народжуються чоловіків, здатні стати для своїх дітей турботливими, веселими і уважними батьками.

Відповідний гороскоп опубліковано на сайті "Херсон Типовий".

Телець

Представники цього знаку Зодіаку серед чоловіків вважаються найнадійнішими, на них можна покластися у всіх фінансових і побутових питаннях. Завдяки наполегливості та працьовитості вони вміють заробляти гроші, створювати вдома порядок. Крім того, Тельці не проти погратися з дітьми, організувати для них подорож або невелику вилазку, а також позайматися з ними уроками. При цьому вони завжди підтримають свою другу половинку.

Рак

Представників цього знаку називають природженими сім'янинами. Їх дбайливість і чуйність будуть особливо проявлятися щодо дітей, вони не стануть закривати очі на проблеми, а будуть докопуватися до суті. Раки не проти поміняти підгузник малюкові або взяти на себе обов'язки відводити дітей в школу. Підтримка дітей від таких батьків триває все життя.

Терези

Представники цього знаку вирізняються особливою життєрадісністю, тому дітям не буває нудно з таким батьком. Вони будують дуже теплі і дружні відносини зі своїми чадами, дають їм поради та при цьому самі вміють вислухати. Зазвичай чоловіки з-під знаку Терезів налагоджують дуже довірчі відносини зі своїми дітьми.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи визначили представників зодіакального кола, яких чекають кардинальні зміни на роботі цього літа.