RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Тельців чекають зміни в коханні, а до Раків прийде удача: гороскоп на 14-20 червня для всіх знаків Зодіаку

Відомий астролог і письменник, теле- та радіоведучий і Павло Глоба вважає, що поточний тиждень (14-20 червня) буде часом перезавантаження свідомості та життя. Левам пощастить у коханні, а на Козерогів чекає виграш. Окрім того, зірки і планети допоможуть приборкати свої страхи і проблеми, вивівши на перше місце сильні сторони.

Про це пише видання Слова.Фрази.

Овен

У Овнів тиждень почнеться зі сприятливої ноти. Перші два дні будуть найбільш щасливими і яскравими. Настає ідеальний час для пошуків другої половинки, побачень, знайомств в інтернеті і реальному житті. Все, що потрібно Овнам - це ініціативність і упевненість в собі. Вони будуть вкрай корисні. Всім, хто перебуває у відносинах, зірки допоможуть зміцнити і перевести відносини на новий рівень. У справах і роботі зараз найкращий час для активних і підприємливих Овнів.

Телець

Найнебезпечнішими днями тижня можна вважати понеділок і вівторок. Решта днів ідеально підходять для покупок, фінансової активності, роботи, відкриття нового бізнесу і ділових переговорів. У сфері кохання на Тельців також очікують великі і позитивні зміни. Всім людям даного знаку варто звернути увага на те, що відбувається в родині. Можливо, комусь знадобиться невідкладна допомога, увага, турбота. Потрібно допомагати близьким.

Близнюки

Цей тиждень для Близнюків буде дуже контрастним, у певному сенсі навіть непередбачуваним. Почнеться і закінчиться він позитивними днями, а от середа, четвер і п'ятниця будуть вкрай небезпечними. Настає той самий момент, коли робота вимагає максимальної уваги. Важливо братися за всі справи і не боятися втоми. У сімейному житті все спокійно. Одиноким Близнюкам час пробувати заводити нові стосунки.

Рак

Удача буде приходити до Раків цього тижня по наростаючій. Піком позитиву цього тижня стануть четвер і п'ятниця. Далі піде енергетичний спад, тож вихідні краще провести в спокої і умиротворенні. Зняти негативну енергетику допоможуть трав'яні настої, релаксація і вміння абстрагуватися від думок про роботу. Павло Глоба радить Ракам вибиратися на природу, більше ходити. Також астролог рекомендує не розповідати нікому про свої таємниці і плани на майбутнє. Це може привести до їх зриву і до проблем в цілому.

Лев

Левам варто остерігатися енергетичних вампірів. В цілому цього тижня великий успіх чекає представників творчих професій. Павло Глоба зазначає, що важливо буде підходити до вирішення завдань з креативом. У коханні Леви зможуть відкрити щось нове і приємне. В роботі корисно підходити до вирішення проблем колективно. Великого успіху зможуть досягти ті Леви, які дослухатимуться свого внутрішнього голосу. Він їх не обдурить.

Діва

Цього тижня не варто чекати емоційних сплесків з боку другої половинки і людей в цілому. Так, буде менше сварок, а й приємних емоційних моментів теж краще не чекати. Це чудовий час для роботи, праці і оборони. Діви зможуть встигнути зробити в кілька разів більше, аніж зазвичай. Також варто поставити на себе енергетичний захист, який допоможе в боротьбі з суперниками і ворогами. Астролог вважає, що друга половинка Дів повинна самостійно вирішувати свої проблеми. Якщо близька людина сама попросить Діву про допомогу, не варто їй відмовляти.

Терези

Терезам у першу чергу варто побоюватися спілкування зі злопам'ятними людьми. Такі люди можуть принести багато бід і проблем, порушити плани. Хороші люди, навпаки, будуть вельми корисними. Варто займатися спільними справами в бізнесі і на роботі, тому що іншого такого часу доведеться чекати чимало. Також цей тиждень ідеально підходить для пошуків другої половинки, романтики, знайомств. Не буде зайвим змінити обстановку, вирушити в ділову або особисту поїздку. Також це сприятливий час для духовних пошуків і практик.

Скорпіон

Не варто нікому розповідати про свої досягнення, адже щастя любить тишу. Скорпіонам варто мовчати і про свої плани. Вороги не дрімають - їхня максимальна активність буде лише на самісінькому початку тижня, тому доведеться потерпіти пару днів. Потім почнеться дуже сприятливий період. Потрібно займатися вирішенням насущних проблем і не ризикувати даремно. У любові Скорпіонам варто спробувати урізноманітнити дозвілля. Можна буде разом з другою половинкою вирушити в незнайоме місце. Всім, хто самотній, краще залишити все як є.

Стрілець

У Стрільців починається вкрай непростий час для любовних відносин, причому не тільки для тих, які вже існують, а й для тих, які тільки зароджуються. Проте багатьом представникам цього знаку вдасться знайти другу половинку. У фінансовій сфері 16, 17 і 18 числа плани можуть зриватися, тож краще або ретельніше їх продумувати, або мати про запас план «Б». У будь-якому разі, засмучуватися не варто.

Козеріг

У Козерогів сприятливим буде весь тиждень, окрім вихідних. Саме в суботу та неділю їх може спіткати певна халепа. Краще закінчити всі найважливіші справи до 19 червня. Що раніше Козероги зможуть закінчити роботу, то вищою буде ймовірність того, що її оплатять. У відносинах краще не розпалювати ситуацію. Якщо будуть якісь розбіжності, астролог рекомендує прийняти їх, не намагаючись нав'язати свою думку.

Водолій

Варто дослухатися думки другої половинки і батьків, особливо в несприятливі дні: 14 і 15 червня. В цілому тиждень буде дуже позитивним, продуктивним і сприятливим. Можна вирушити на пошуки другої половинки, відвідати інше місто або країну, щоб змінити обстановку. Велика удача світить тим, хто творчо підходить до вирішення любовних проблем і завдань. В роботі Водоліїв чекає не менший успіх.

Риби

У середині тижня зірки і планети будуть не в гуморі. Починати нові справи Павло Глоба не радить, а от зайнятися вирішенням проблем, що накопичилися, ще й як варто. Велику увагу варто приділити батькам, другій половинці, дітям. Потрібно зробити генеральне прибирання і вирішити всі житлові питання. Наприкінці тижня в голову Риб можуть прийти геніальні ідеї. Їх краще записувати. Це допоможе стати успішнішим у доступному для огляду майбутньому.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку вважаються вольовими.