RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо три головних довгожителя по знаку Зодіаку - здатні долати всі труднощі долі

На думку астрологів, на кількість прожитих років людиною, крім способу життя, впливають зірки. Зодіак вкладає в подальшу долю людини ген тривалості життя. І у кожного він індивідуальний.

Про це повідомляє "Клубер".

Овен

У людей, що народилися під знаком Овна, є неймовірні здібності виживати в будь-яких ситуаціях. У обох статей тривалість життя перевалює за 82 роки. У старості вони пишаються своїм минулим, якщо прожили багато років в спокої.

Телець

Тельці вважаються улюбленцями долі. Їх життя не закінчується в 80 років. При нормальному і спокійному ритмі життя, вони можуть прожити ще кілька щасливих років.Ця цифра стане реальною, якщо людина цього знаку буде дотримуватися дієти і не засмучуватися через дрібниці.

Близнюки

За вісімдесятиріччя переступають і представники знака Близнюків. У цього знака найбільше щастить жінкам. Кількість довгожителів серед них набагато більше, ніж серед чоловіків: їх тривалість життя сягає до 85 років. Цей факт свідчить про те, що вони більш спокійно і позитивно дивляться на життєві ситуації. Чоловікам для продовження життєвого шляху до 80 і більше рекомендують більше бувати на свіжому повітрі.

Як повідомляв Апостроф, астрологи дали раду кожному знаку Зодіаку як перейти на здорове харчування.