RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Можуть довго терпіти, але потім буде несолодко - топ-5 ревнивців за гороскопом

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких своїм самовідданим коханням, котре переходить в ревнощі, отруюють життя своїм партнерам або об'єктам зітхання. Якщо для одних ревнощі є підтвердженням кохання, то для інших - приводом до розставання.

Про це повідомляє видання "Профіль".

Астрологи переконані, що вирахувати ревнивця можна за знаком Зодіаку. Хто вони - найголовніші Отелло?

П'яте місце

Правлячою стихією Стрільця є вогонь. Він відповідає за темперамент, запальність і гарячність. Представники цього знаку можуть довго терпіти, не показуючи ревнощів, проте накопичувальний ефект рано чи пізно дасть про себе знати. Тоді, кажуть астрологи, партнеру Стрільця буде мало місця.

Четверте місце

Коли Овен ревнує, то приховувати цього точно не стане. Якщо у представника знаку з'являться сумніви у вірності партнера, Овен засипле його докорами і звинуваченнями. Але народжені під цим знаком відхідливі і швидко забувають образи. Після сварки, як правило, вони шкодують про те, що наговорили зайвого.

Третє місце

Леви неймовірно горді: якщо вони вловлять хоча б натяк на невірність близької людини, миритися з таким станом речей вони не будуть. Представникам знаку важливо відчувати і чути, що вони єдині і неповторні. Щоб вгамувати ревнощі Льва, партнеру необхідно задіяти дар переконання, кажучи безліч приємних слів і демонструючи щирість почуттів.

Друге місце

Навіть найневинніший комплімент на адресу іншої людини може бути розцінений Скорпіоном як зрада. Представник цього знаку - однолюб, і такої ж відданості він вимагає від партнера. Скорпіону категорично не подобається, якщо кохана людина вирішує провести час без нього. Скорпіон здатний ревнувати навіть до досягнень і відряджень.

Перше місце

Найбільш ревнивий знак Зодіаку, на думку астрологів, - це Риби. Насправді представники цього знака вкрай емоційні і чутливі, вони непередбачувані, з цієї причини ревнощі можуть виникнути навіть з найнесподіваніших приводів. Настрій у Риб змінюється дуже стрімко, більше того - вони схильні перебільшувати і проявляти недовірливість. Ситуацію ускладнює ще й те, що Риби не особливо впевнені в собі, а будь-яке відхилення партнера від стандартної поведінки може розцінюватися як невірність.

Раніше "Апостроф" назвав п'ять найгірших чоловіків за знаком Зодіаку, з якими не можна побудувати сім'ю.