RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, у яких є ризик залишитися на самоті

Астрологи виділили чотири знаки Зодіаку, які через особливості свого характеру можуть залишитися самотніми. Фахівці вважають, що їх схильність до незалежності і зайва імпульсивність можуть зруйнувати не тільки дружні, але і особисті стосунки.

Про це йдеться на mk-pskov.ru.

Овни

Досить вперті і жорсткі. Люди, народжені під цим знаком егоцентричні і владні, близькі можуть неправильно розцінювати цю особливість і відчувати себе просто непотрібними.

Тельці

Доброзичливі і товариські. Однак через деякий час їм потрібно побути наодинці з собою, щоб зануритися в себе і набратися енергії. Ця дивна звичка іноді руйнує стосунки Тельця, адже не всі здатні зрозуміти таку поведінку.

Раки

Примхливі, чутливі і імпульсивні. Можуть легко почати сперечатися і сваритися, навіть якщо над ними необразливо пожартувати. Раки люблять створювати проблеми в своїй голові, тим самим провокуючи безладні близькі і дружні відносини, що часто призводить до самотності.

Леви

Егоїстичні. Настільки сильно люблять себе, що тим самим дратують друзів. А якщо враховувати, що Леви ніколи не ставлять потреби інших людей вище своїх, то виходить їм і справді складно знайти близьких за духом товаришів.

Як раніше повідомляв "Апостроф", астрологи назвали шість "несміян" зодіаку.