RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Астрологи назвали три знака Зодіаку, які знаходяться в полоні у заздрості

Астрологи назвали трьох знаків Зодіаку, які вважаються найбільш заздрісними - для когось це мотивація для саморозвитку, а хтось заздрить "по-чорному".

Про це повідомляє Ryb.ru.

Близнюки

Представники цього сузір'я заздрять з особливою агресією і дратівливістю, закипаючи, коли бачать, що у когось щось краще. Прямолінійні Близнюки при цьому навіть не будуть приховувати подібних своїх почуттів. Коли вони бачать успіхи інших людей, вони можуть відразу ж забути про свої, вважаючи себе невдахами. Тому вони можуть братися за багато чого, будь-то уроки вокалу або уроки водіння, якщо у інших виходить краще - Близнюки можуть не витримати та все кинути. При цьому, забуваючи, що все досягається через наполегливу працю і самовдосконалення.

Стрілець

На відміну від Близнюків, Стрільці направляють це неприємне відчуття для досягнення своїх цілей, весь час покращуючи себе, хоч вони і часто відчувають заздрість. Через неї у Стрільців підвищується рівень здорової конкуренції, мотивує на нові звершення, а також надихаються від оточуючих людей, включаючи, від ідеальної картинки дівчини на відпочинку на Мальдівах, яку побачили в соцмережах.

Рак

У Раків заздрість приходить коли дуже поганий настрій. Тоді вони починають помічати будь-які дрібниці, які, на їхню думку, краще виходять, ніж у них, що дратує їх до межі. Але, при цьому, коли у представників цього знаку Зодіаку нормальний настрій, то вони можуть повністю ігнорувати речі, які виходять краще в інших, ніж у Раків.

Раніше ми писали, астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких своєю самовідданою любов'ю, переходить в ревнощі, отруюють життя своїм партнерам або об'єктам зітхання.