RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Для п'яти знаків Зодіаку зовнішність найважливіша - зневажають грязнуль і нечупар

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, для яких зовнішність є визначальним моментом у ставленні до людини і назвали найдбайливіших представників гороскопу.

Про це пише Rsute.

Лев

Зовнішня сторона дуже важлива для Лева, вони люблять красиві речі, стильний одяг і стежать за собою. Того ж вони вимагають і від тих, хто поруч. Представники знака обходять стороною нечупар, недоглянутих і погано одягнених людей.

Діва

Діви педанти, вони підтримують ідеальний порядок в будинку і оточують себе тільки охайними людьми. Навіть якщо виникли почуття, представники знака одразу ж розірвуть стосунки, як тільки помітять неохайність або відчують неприємний запах від людини.

Терези

Ці люди - справжні естети. Вони стежать за модою і прагнуть сподобатися кожному, з ким познайомилися. Терези "люблять очима", тому зовнішність обранця для них дуже важлива. Вони знаходяться в постійному пошуку ідеалу, який буде поєднувати в собі розум, красу і охайність.

Скорпіон

Скорпіони дуже прискіпливо ставляться до вибору партнера. Їм важлива зовнішність, запах, вміння поводитися. Неакуратні бруднулі не мають шансів опинитися поруч з ними. Краса обранця і його здатність добре одягатися грають для цих людей важливу роль.

Стрілець

Представники знака товариські і впевнені в собі. Вони завжди готові до пригод і подвигів. Але ось спілкування з нечепурами не входить в їх число. Для Стрільця важлива чистота, вони дуже чутливі до ароматів. Тому для них велике значення має охайність і акуратність.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найкращих сім'янинів за знаком Зодіаку.