RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Зірки дарували їм "золоте серце" - астрологи назвали три найдбайливіших знаки Зодіаку

Крім трьох знаків Зодіаку серед чоловіків, які є природженими сім'янинами, названі три найбільш чуйних і добрих знаки - вони ніколи не залишать в біді.

Про це повідомляє Meteoprog.

Риби

Представники цього знаку Зодіаку завжди допомагають нужденним і піклуються про рідних і близьких. Риби майже безвідмовні, чим можуть скористатися різні недоброзичливці. Однак, цей знак не ображає подібне зловживання їх добротою, адже її у них хоч відбавляй - на всіх вистачить. Найскладнішим для них буде відмовити тим, хто просить допомогти. Серед Риб багато благодійників, волонтерів, і навіть меценатів.

Близнюки

Не менш турботливими є Близнюки, навіть межує з жертовністю. Адже вони можуть зробити комусь добре на шкоду собі. Також Близнюки відмінні порадники, які як не ділом, так порадою корисною допоможуть. За таку надійність і безкорисливість їх і цінують близькі друзі, тому що представники цього знака Зодіаку ніколи не підведуть.

Овен

Відчайдушні спроби стати затребуваними і потрібними для когось дають свої плоди, коли Овни розуміють, що немає нічого кращого, ніж дарувати людям добро, а також виявляти всіляку турботу. На відміну від знаків зазначених вище, Овни можуть і відмовити в допомозі, хоч їм і буде ніяково це робити. Цей знак відмінно ладнає з тваринами, тому вони можуть бути захисниками братів наших менших, а може навіть і ветеринарами. Вдома у них з великою ймовірністю можна зустріти задоволених вихованців, яких Овни знайшли на вулиці. Також представники цього знака не дають комусь із людей зловживати їхньою допомогою.

Нагадаємо, астрологи назвали найкращого чоловіка за знаком Зодіаку.