RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку з великими "апетитами" - жадібність їхнє друге ім'я

Астрологи, які розповідали про три головних довгожителя зодіаку, тепер назвали самі жадібні знаки Зодіаку.

Про це пише flytothesky.

Овен

Овни ще ті скнари, вони хочуть отримати максимум, а заплатити мінімум. Особливо Овен обожнює подарунки, заохочувальні призи та бонуси, ну і, звичайно ж, розпродажі та знижки.

Телець

Телець хоче і любить жити на широку ногу, але тільки за чужий рахунок. У цього знака любов до дорогих штучок, якими можна хвалитися. Телець - божевільний гурман і стає неймовірно жадібним, коли бачить дорогі меню, він хоче все і відразу.

Лев

Леви обожнюють підкреслювати свій інтелект. Найстрашніший кошмар для Лева - це якщо у його сусіда з'явилася дорожча і статусніша річ, ніж у нього.

Скорпіон

Представники цього знака жаднюги в плані уваги. Цьому знаку страшенно не до душі, коли його партнер спілкується з кимось ще, крім нього. Скорпіон може бути вкрай ревнивим, і його прояви ревнощів безпосередньо пов'язані з почуттям власництва.

Козеріг

Люди цього знаку щиро вірять, що заслуговують на велику винагороди за весь свій тяжкий труд. Хоча цей знак дійсно радіє ідеально виконаній роботі, він отримує не менше задоволення від наявності солідного банківського рахунку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи визначили, представники яких знаків Зодіаку мають більше шансів бути щасливими .