RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Кому в любові, кому в грошах: астрологи розповіли, в чому найбільше щастить знакам Зодіаку

Комусь щастить у всьому, комусь - тільки в любові, а хтось народжений тотальним невдахою. Астрологи склали гороскоп удачі, в якому висвітлили ставлення Фортуни до кожного знаку зодіакального кола.

Про це пише EAOMedia.

Овен. Представникам цього знака везе в усіх сферах життя. Вони азартні та не бояться ризикувати, тому що насолоджуються самим процесом гри.

Тілець. Народжені під цим сузір'ям - геніальні спокусники та спокусниці. Таким чином можна сказати, що їм страшенно щастить у коханні.

Близнюки. Фортуна допомагає Близнюкам тільки в безвихідних ситуаціях.

Рак. Везіння Раков проявляється в фінансових питаннях. Їх інвестиції завжди вигідні, а збитки дорівнюють нулю.

Лев. Удача балує представників цього знака Зодіаку вірними та самовідданими друзями, наявність яких у Львів можна пояснити тільки чистим везінням.

Діва. Як і про Близнюків, Фортуна згадує про Дів дуже рідко. Варто відзначити, що вони прекрасно справляються з будь-якими ситуаціями без допомоги згори.

Терези. Також нечасто удача приходить до Терезів - в складних ситуаціях їм допомагає вроджена чарівність і божевільна харизма.

Скорпіон. Представникам цього знака Зодіаку щастить настільки нереально, що "по чистій випадковості" вони обов'язково врятуються навіть під час масштабного катаклізму.

Стрілець. Народжені під цим сузір'ям - одні з улюбленців Фортуни. Їм навіть нічого не потрібно робити - чудесним чином бажання Стрільців збуваються самі собою.

Козеріг. Особливістю Козерогів є те, що вони не помічають свого везіння і думають, що всього домагаються своєю працею. При цьому удача постійно відкриває перед ними вікна можливостей.

Водолій. Астрологи вважають Водоліїв улюбленцями долі, які завжди на крок попереду. Часто до них ніби випадково потрапляє важлива інформація, необхідна саме зараз.

Риби. Щасливі випадковості в житті Риб бувають нерідко. Але за кожен подарунок долі представникам цього знаку Зодіаку доводиться платити.

Раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку з великими "апетитами", друге ім'я яких - жадібність.