RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку в липні зможуть зустріти любов - Мессінг вважав їх особливими

Знаменитий містик Вольф Мессінг вважав особливими три знаки зодіакального кола. У липні зірки допоможуть зустріти любов саме їм: харизматичним Овнам, суперечливим Терезам і непередбачуваним Водоліям.

Про це пише "Апостроф".

Овен

У липні астрологи радять представникам цього знаку Зодіаку направити свою енергію на створення затишного гніздечка. Зробіть все можливе для поліпшення відносин з родичами та близькими.

Терези

Терезам слід подбати про майбутнє. Відкриття нового бізнес-проекту або підвищення на роботі допоможе забезпечити надійний тил, який вам скоро знадобиться. Зірки обіцяють народження романтичних відносин, які мають всі шанси перерости в сімейні узи.

Водолій

Народженим під цим знаком Зодіаку слід приділити більше уваги близьким. Сфокусуйте свою увагу не на собі, а на інших - зараз не час потурати своєму егоїзму. Водоліям астрологи також обіцяють зміни в особистому житті - щасливчики зустрінуть свою половинку.

Раніше ми розповіли, в чому найбільше щастить кожному знаку зодіакального кола. Комусь щастить у всьому, комусь - тільки в любові, а хтось народився повним невдахою.