RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У другій половині 2021 року зірки обіцяють удачу п'яти знакам Зодіаку

Астрологи, які розповідали про три головних довгожителя зодіаку, тепер сказали, кому пощастить у другій половині 2021 року.

Про це пише oinfo.com.

Овен

Людям цього Знака необхідно більше часу приділяти сім'ї. Вас очікують приємні події без особливих потрясінь в особистому житті. Особливо сприятливими стануть липень і період з 8 жовтня по 6 листопада. На роботі зможете трохи розслабитися або працювати в більш помірному темпі. Будьте відкриті для нових ідей і не бійтеся взяти відпустку.

Близнюки

У любовному плані найбільшу кількість щасливих моментів припаде на другу половину серпня і першу половину вересня. У цього знака з'явиться можливість поліпшити рівень освіти, набути нові знання, що покращить фінансове становище.

Рак

Раки зможуть присвятити себе сім'ї. Ви станете більш щасливими, а ваш коло спілкування значно розшириться. Особливо вдалою стане друга половина жовтня і перша половина листопада. Відносини на робочому місці нарешті покращаться, що призведе до прогресу.

Терези

Представників цього знаку Зодіаку чекають цікаві любовні пригоди. Одинаки зустрінуть свою половинку. Найбільш сприятливий період - 17 серпня - 11 вересня. Покладайтеся в першу чергу на свої власні сили, але в будь-якому випадку ви отримаєте результати і визнання.

Козеріг

У другій половині року спілкуватися з іншими людьми стане легше, ніж зазвичай. Козероги у яких є інші половинки будуть насолоджуватися романтикою. На робочому терені Козерогів також очікує успіх і визнання, навіть без зусиль.

Раніше "Апостроф" повідомляв, астрологи визначили, представники яких знаків Зодіаку мають більше шансів бути щасливими.