RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо найбільш добрий знак Зодіаку - Мессінг вважав його повним загадок

Відомий містик і віщун ХХ століття Вольф Мессінг вважав особливими три знаки зодіакального кола. Кожен з них у високому ступені наділений незвичайними якостями. На думку Мессінга, найбільшу порцію доброти зірки подарували Водолію.

Про це пише "Апостроф".

Люди, народжені під цим сузір'ям, виявляють доброту навіть до тих, хто їх колись образив. Така особливість лякає, викликає замішання і навіть глузування, але в підсумку призводить до глибокої поваги.

Водолії аж ніяк не дурні або слабкі - вони легко зчитують людей і також легко можуть за себе постояти, але не бажають витрачати час і сили на те, щоб комусь шкодити.

Мессінг був впевнений, що представники цього знака талановиті в різних сферах, тому їх багато серед знаменитостей. Це пояснюється їх незвичайним баченням світу.

Вони здатні розгледіти унікальність і красу в пересічних речах, завжди позитивні та прагнуть ділитися з оточуючими своїм внутрішнім світлом.

Раніше астрологи назвали десять правдивих фактів про кожен знак Зодіаку і розповіли про загадкових "вампірів" і улюбленцем долі.