RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Час змін і випробувань: що готує липень для кожного знака Зодіаку

Другий місяць літа приготував випробування деяким знакам Зодіаку, відомий російський астролог Тамара Глоба розповіла, що в липні чекає на кожного представника гороскопу.

Про це пише "МК".

Овен

Складний час у спілкуванні з родиною, є небезпека зіпсувати відносини. Астролог радить приділяти більше часу близьким.

Тілець

Хороший період для того, щоб навчитися чомусь новому, або зайнятися новим хобі. Крім того середина літа дасть Тільцю можливість реалізувати свої давні плани.

Близнюки

Відпустка, запланована Близнюками може зірватися. У липні варто зайнятися завершенням справ, що накопичилися, або відкрити нову сторінку життя.

Рак

Ракам доведеться зіткнутися з подіями, які виб'ють їх з колії. Однак вони ж і дадуть їм можливість подивитися на себе з іншого боку.

Лев

Леви будуть будувати плани, що включають великі зміни. Їх підтримають близькі. Для реалізації своїх ідей представникам знака важливо правильно вибрати помічника.

Діва

Жінки-Діви можуть зіткнутися зі зрадою партнера. Уникнути цього допоможе поїздка у відпустку удвох, без великої компанії.

Терези

У липні на представників знака "обрушиться" удача, важливо тільки не злякати її. Це стосується як роботи, так і особистого життя.

Скорпіон

Представникам знака краще відкласти відпочинок на потім і зосередитися на справах. Це принесе прибуток і можливість кар'єрного росту.

Стрілець

На Стрільця зваляться побутові проблеми. Важливо вирішувати їх, проявляючи максимум стриманості і дипломатичності, інакше можуть трапитися затяжні конфлікти.

Козеріг

Представники знаку можуть почати нові стосунки - важливо уважно прислухатися до себе, щоб не помилитися. Також слід бути обережними з грошима.

Водолій

Ідеально буде присвятити липень відпочинку. Ті, у кого немає такої можливості, будуть з легкістю вирішувати будь-які робочі завдання.

Риби

Астролог порадила Рибам бути дуже уважним з вибором наближених людей. Також варто задуматися про свої життєві цілі. Інтуїція допоможе вибрати правильний шлях.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які в липні можуть розлучитися зі своєю другою половиною.