RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Крадіжки, підлість і брехня близьких: в липні під удар потраплять чотири знака Зодіаку

У липні деяких знаків Зодіаку чекають великі неприємності як від близьких, так і від незнайомців. Пов'язано це з тим, що Меркурій наближається до Нептуна і з 6 липня збільшується ризик стати, зокрема, жертвою обману і пограбування.

Три знака Зодіаку в липні зможуть зустріти любов - Мессінг вважав їх особливими

Про це повідомляє повідомляє MK.RU.

Діва

Цей знак Зодіаку в липні може стати об'єктом пліток і скандалів. Колеги-кар'єристи можуть розповсюдити про вас брехню, влаштовувати підлості, щоб позбавити авторитету і зайняти вашу посаду. Тому потрібно дуже уважно підходити до перевірки інформації перед виступами на публіці, бо вам можуть підсунути "свиню" і ви станете жертвою обману.

Астрологи підкреслюють, що 23 липня особливо великий ризик заздрості з боку тих, хто вас оточує. Крім цього зростає можливість конфлікту з начальством.

Стрілець

Стрільцеві варто звернути увагу на відносини. Ваш обранець або обраниця може заподіяти вам біль і страждання. Тому потрібно припинити жити ілюзіями і подивитися на ваші стосунки тверезо. Не виключено, що доведеться приймати важке рішення, аж до розставання з партнером.

На роботі остерігайтеся зради з боку колег. Також астрологи попереджають про підлості в судах.

Водолій

Представникам цього знака Зодіаку необхідно в липні гранично дбайливо ставитися до грошей. Астрологи попереджають про ризик шахрайства в при укладенні ділових угод. Не менш високий ризик того, що вас пограбують.

Козеріг

Козерогам також варто бути уважнішими з грошима, щоб не стати жертвою кишенькових злодіїв. Також остерігайтеся зради в родині.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи склали "курортний" гороскоп для кожного знака Зодіаку.