RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ці три знаки Зодіаку - кращі брати і сестри

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які стають кращими братами і сестрами і розповіли про головного трудоголіка гороскопу.

Про це пише Soulpost.

Терези

Представники знака - просто еталон брата або сестри: вони цінують родичів і підтримують з ними відносини. Терези віддані тим, хто важливий для них і відмінно вміють згладжувати гострі кути і вирішувати конфлікти. Крім того, з ними не занудьгуєш - вони майстри весело проводити час.

Риби

Для своїх брата або сестри ці люди стають невичерпним джерелом любові і розуміння. Представники знаку здатні бачити в людях найкраще і вважають своїх близьких особливими і неповторними. Вони переконані, що їм пощастило рости поряд з ними. Риби стають справжньою підтримкою і опорою для родичів.

Тілець

Тілець любить братів і сестер і дуже серйозно до них відноситься, захищаючи і оберігаючи. Вони вважають особистими ворогами тих, хто кривдить їх родичів. І хоча з ними буває нелегко через їх неймовірну впертість, таку ж стійкість і завзятість вони проявляють в підтримці брата або сестри.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи перерахували найактивніших "тусовщиків" за знаком Зодіаку - любителів бурхливо відпочити на вечірці або влаштувати свято вдома.