RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Чотири знака Зодіаку ризикують на все життя залишитися без "другої половинки" - у кожного своя причина

Астролог назвала чотири знака Зодіаку, яким загрожує доля на все життя залишитися без пари, а раніше фахівці розповіли про найзліших представників гороскопу.

Як пише EG.RU, про це розповіла ведунья і астролог Маріанна Абравітова.

Водолій

Над усе Водолій цінує свободу і незалежність, що неминуче відбивається на особистих стосунках. Мало кому вдається надовго утримати представників знака. Секрет успіху в тому, щоб взагалі ніяк не обмежувати їх свободу. Однак мало кому до душі такі відносини і тому Водолій може залишитися один.

Терези

Терезам дуже важко зрозуміти свої справжні бажання, як у житті в цілому, так і в стосунках. Сьогодні їм може здатися, що вони люблять когось всім серцем, а завтра відчути, що не хочуть бути з цією людиною. Потім вони знову можуть передумати, але не завжди виходить повернути все назад. Це може стати причиною їх самотності.

Скорпіон

Хоча Скорпіони дуже потребують любові, часом вони бувають нестерпні і мало хто захоче це терпіти. Їх складний характер максимально проявляється в близьких стосунках - вони влаштовують сцени і скандали, мучать обранця ревнощами і образами. Крім того, вони намагаються повністю його контролювати.

Стрілець

Нерідко Стрільці живуть самотньо за власним вибором - їм не подобається зв'язувати себе міцними сімейними узами, адже це означає обмеження їх незалежності, якою вони дуже дорожать. Представникам знака більше до душі яскраві та короткі романи, які ні до чого не зобов'язують. Результатом може стати самотня старість.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали 10 фактів про характер чоловіків кожного знака Зодіаку.