RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Таємно не люблять людей: названі головні мізантропи гороскопу

Астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які є головними мізантропами серед інших в гороскопі. Від таких людей часто можна почути, що тварини краще людей.

Про це повідомляє Fly to the sky.

Скорпіон

Скорпіони спочатку бачать недоліки в людини, щоб не розчаруватися в подальшому, а потім вже коли до людини звикають, то знаходять для себе приємні сюрпризи у вигляді хороших якостей у співрозмовнику. Представники цього знаку завжди підозрілі та агресивні, і якщо близька людина їх зрадить, то Скорпіони ще більше замкнуться в собі та довго нікого не будуть підпускати.

Діва

У Дів на все своя думка, вони люблять критикувати і вважають, що якщо хочеться зробити як краще, то потрібно це робити самим. Вони люблять піддавати сумніву розумові здібності людей, кажучи свою думку прямо в обличчя співрозмовника.

Рак

Як і Скорпіони, Раки підозрілі до всіх. При цьому вони просять часто занадто багато, занадто великої віддачі від оточуючих, тим самим отримуючи практично завжди суцільні розчарування. Тут хоч як крути, а все одно станеш мізантропом.

Козеріг

Козерог дуже самостійний і самодостатній знак гороскопу. Їм ніхто особливо не потрібен, вони б з легкістю змогли прожити як Робінзон Крузо, впевнено знаючи що робити і як виживати в цьому тлінному світі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, названі найбільш нетерплячі знаки Зодіаку, які не думають двічі та тиснуть на близьких.