RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Суцільну білу смугу в серпні очікуватимуть три знаки Зодіака

У серпні зірки обіцяють безліч змін. Для одних вони будуть хорошими, іншим - можуть принести деякі неприємності. Астрологи розповіли, представникам яких знаків в наступному місяці обов'язково посміхнеться удача.

Три знака-щасливчика серпня назвало видання "УНІАН",

Близнюки

Близнюкам в серпні зірки пророкують багато можливостей. Причому в найрізноманітніших сферах їхнього життя. Удача наздожене їх в кар'єрі, на "особистому фронті", в стосунках з близькими та рідними. Досить імовірно, що в серпні багато представників цього знака нарешті отримають заслужене визнання.

Рак

У Раків настає досить продуктивний період. В наступному місяці участь у будь-якій справі, навіть найменш значимій, може обернутися несумірним успіхом. Головне - не бояться ризику в тих випадках, в яких він цілком виправданий.

Скорпіон

У серпні у Скорпіонів з'явиться шанс реалізувати свою мрію. Однак весь цей потенціал потрібно буде направити на найважливіше. Це має бути щось, що вони плекають вже дуже давно і навіть втратили віру в цю можливість. Однак, ступаючи на цей шлях, потрібно пройти його до кінця.

Раніше ми також повідомляли про те, кого природа нагородила відмінним здоров'ям. Їх чотири.