RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Чотири жінки за знаком Зодіаку володіють безмежним терпінням - дозволяють чоловікові "сісти на шию"

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на серпень, розповіли про дівчат чотирьох знаків зодіаку, здатних терпіти чоловіка-нахлібника.

Про це пише intex-press.

Телець

Ця жінка буде все тягнути на своїх плечах і буде догоджати своєму чоловікові, який лежить на дивані. Вона буде заспокоюватися себе, що скоро він знайде себе і візьметься заробляти гроші, а поки можна і потерпіти. Однак, такі відносини несуть в собі лише розчарування. Але, коли терпіння Тельця лопне - нахлібнику доведеться несолодко.

Рак

У жінки-Рака безмежне терпіння. Вона буде робити все, щоб її чоловік зайвий раз не напружувався. У випадку з Раком - терпіння у дами далеко не гумове, тому як тільки туман розтане, супутник-нахлібник буде вигнаний.

Козеріг

Козероги заспокоюють себе цілими десятиліттями, поки безсовісний партнер не піде до іншої, сідаючи на чужу зручну шию. Козероги бояться щось поміняти в своєму житті, так як дуже болісно переживають зради і розставання.

Риби

Вона лається, що чоловік пропиває її гроші, і тут же сама купує алкоголь для нього. Вона ходить в одязі, відданому подругами, а своєму супутнику життя купує речі в дорогому бутіку. Риба все прекрасно розуміє сама, не слухає порад, але і впоратися самостійно не в змозі.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку люблять драматизувати.