RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Не вішати ніс - три знаки Зодіаку ще встигнуть стати щасливими в 2021 році

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які стануть щасливішими в другій половині 2021 року і розповіли, що чекає на кожного представника гороскопу 23 липня.

Про це пише Zakon.kz.

Тілець

Починаючи з липня і до кінця року для Тільця настає дуже хороший період. В їх життя прийде гармонія, що допоможе вирішити особисті проблеми і налагодити відносини з близькими. Образи та непорозуміння відступлять і прийде бажання зрозуміти інших людей. Тільці насолоджуватимуться теплими стосунками.

Діва

Ці неквапливі люди відчують приплив сил і енергію. Їх раптова цілеспрямованість дасть можливість вирішити давні проблеми та погасити старі конфлікти. Не виключено підвищення на роботі і збільшення зарплати. Діва зможе обрати кращу тактику як в особистих стосунках, так і в кар'єрі.

Козеріг

Середина літа покладе початок радісного і приємного періоду в житті представників знаку. Доля дасть їм шанс змінити життя на краще. Козероги отримають новий досвід і корисну інформацію, які дуже знадобляться в майбутньому. Позитивні зміни прийдуть і в особистому житті - пари знайдуть взаєморозуміння, а самотні Козероги зустрінуть своє кохання.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, в чиє життя цієї осені прийдуть зміни.