RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Шести знакам Зодіаку зірки обіцяють важливі зміни восени - життя заграє новими фарбами

Астрологи, які ранішевизначили погані звички всіх знаків Зодіаку, розповіли кого чекають зміни цієї осені.

Про це пише astrorok.ru.

Рак

У Раків восени почнеться сезон важливих змін. Астрологи радять Ракам проявити витримку і залізну силу волі. Ставтеся до життя серйозно, відсуньте на другий план веселощі і розваги. Зараз час попрацювати.

Лев

Будьте готові до змін, які торкнуться вашого кола спілкування. Не виключено, що восени 2021 роки ви припините спілкуватися з тими людьми, яких ще недавно ви вважали близькими.

Діва

Осінь 2021 надихне вас на зміни. Прислухайтеся до голосу серця, постарайтеся реалізувати всі бажання. Ви заслужили піти у відпустку. Також ви отримаєте за свою працю гідну винагороду. До кінця сезону на рахунку Діви буде зберігатися кругленька сума.

Терези

Осінь буде для Терезів позитивною. Все, що відбувається буде приносити вам позитивні емоції. Це стосується, в тому числі і справ сердечних. Романтичний зв'язок почне трансформуватися в кращу сторону.

Стрілець

Самотні Стрільці цієї осені можуть зустріти другу половинку. Але потрібно залишатися уважним. Не завадить також опустити планку.

Риби

Не засиджуйтеся вдома. Не відмовляйтеся від можливості відвідувати розважальні заходи, інші місця великого скупчення людей. Свою людину ви побачите в натовпі миттєво.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яке ти пиво по знаку Зодіаку.