RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Названо три найбільш безсердечних знаки Зодіаку - скупляться на почуття і легко йдуть на зраду

Астрологи, які раніше назвали найбільш мужніх за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку відрізняються черствістю і байдужістю в любовних відносинах.

Гороскоп публікує видання "Узнай Всё".

Скорпіон

При першому знайомстві Скорпіони здаються цілком доброзичливими, але за усмішкою вони приховують свою самовпевненість і цинічність. Ці люди звикли нехтувати чужою думкою навіть, якщо вона трохи відрізняється від їх позиції. Багато Скорпіонів недолюблюють людей, якщо від них немає користі. Романтичні стосунки можуть перерости в постійні баталії, які вимотують другу половинку.

Близнюки

Мінливість і поверхність не дозволяють Близнюкам повністю відчути проблеми оточуючих. Ці люди не звикли до довгої дружби і можуть з легкістю попрощатися з товаришем, не відчуваючи докорів сумління. Близнюки віддають перевагу інтрижці замість тривалих любовних відносин.

Діва

Педантизм поширюється не тільки на роботу, але і на любовні відносини. Нерідко Діви намагаються управляти своєю другою половинкою, а будь-який відступ від правил вони сприймають як зухвалість. Скарги на життя від інших людей вони вислуховують відсторонено, намагаючись відразу ж перевести розмову на іншу тему.

Раніше ми публікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 липня.