RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Сплять тільки з обнімашка: названі 4 знака Зодіаку

Кожна людина поводиться по-різному в ліжку. І мова тут не тільки про те, про що багато хто подумав. Навіть під час простого сну на ліжку кожен з нас відрізняється один від одного. Одним потрібна свобода і вони вважали б за краще не ділити з ким-небудь ліжко. Інші ж можуть спокійно спати тільки з кимось, хто найчастіше є його або її другою половинкою.

Видання MIXER розповіло для кого, на думку астрологів, спати поодинці те ж саме, що на голих дротяних нарах.

Телець

Переважна більшість Тельців під час сну є справжніми плюшевими ведмедиками. Навіть в літню спеку вони краще будуть знатно пітніти, ніж заснуть без того, хто б їх обняв. Представники цього знака досить емоційні і люблять проявляти свої почуття як раз через дотики.

Рак

Раки є одними з найбільш сентиментальних людей на всьому зодіакальному колі. Як тільки вони заводять з ким-небудь відносини, вони відразу ж починають буквально поглинати партнера своєю любов'ю. Якщо їхня друга половинка знаходиться в іншому місці, тим більше під час сну, вони починають відчувати сильний дискомфорт.

Лев

Левам дуже важливо відчувати себе коханими. При цьому їм часто важливі навіть не стільки серйозні відносини, скільки сам факт чиєїсь любові до них. Вони можуть захоплюватися декількома любовними зв'язками заради фізичної близькості. Прості обійми і довгі поцілунки в ліжку перед сном приносять їм масу задоволення і щастя.

Терези

Терези теж є дуже відданими людьми в стосунках. До того ж вони самі справжні романтики. Тому їм важливо якомога більше проводити часу зі своїм партнером. При цьому якщо партнер, з якоїсь причини, відмовився залишитися на ніч, то вони відразу ж починають підозрювати, що з відносинами щось не так. Прокидатися поруч зі своєю другою половинкою, для представників цього знака, дуже важливо.

Раніше ми також повідомляли, що бажання чотирьох знаків Зодіаку здійсняться до кінця липня.