RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Галасують і плачуть, танцюють і нудять: як поводяться п'яні знаки Зодіаку

Попри постійні попередження медиків, що алкоголь - це зло, п'яні ДТП і смерті внаслідок отруєння спиртним, наші співгромадяни продовжують пити. Тому астрологи вирахували, як поводяться під впливом алкоголю різні знаки Зодіаку, і як таємне стає явним.

Про це повідомляє видання Mixnews.lv.

Овен

Коли вони напиваються, їх уже ніщо не може зупинити - вони погодяться на будь-яку божевільну ідею і готові все випробувати.

Телець

П'яний Телець раптово отримує всю енергію світу і готовий танцювати до ранку... За винятком перерв, які він робить, щоб поїсти.

Близнюки

Під впливом алкоголю Близнюки потрапляють у незліченну кількість халеп і без сторонньої допомоги стають геть безпорадними.

Рак

Сльози, освідченні в коханні і багато їжі - от три ключові елементи кожного п'яного Рака. Вони чутливі від природи навіть в тверезому вигляді, але алкоголь тільки посилює цю рису, тому вони починають виливати свої емоції на будь-кого, хто хоче (або не хоче) їх слухати.

Лев

П'яні Леви звертають на себе увагу несподіваними і кумедними висловлюваннями, філософськими роздумами про світ і абстрактними ідеями. Не дивуйтеся, якщо після келиха вина вони скажуть, що знають сенс життя.

Діва

Діва не знає міри алкоголю, тому приготуйтеся до нескінченної розмови, але робіть нотатки - ви почуєте багато цікавого і гострого. П'яні Діви готові годинами розмовляти на будь-яку тему і говорять більше, аніж хотіли б.

Терези

Вони намагаються контролювати, скільки випивають, але коли у них не виходить, вони стають найвеселішими людьми в компанії. Вони готові потоваришувати з будь-яким незнайомцем, піти на звалище і робити те, про що не захочеться згадувати на наступний день.

Скорпіон

Якщо нам потрібно визначити, у кого зі знаків Зодіаку є найбільша можливість зателефонувати своєму колишньому в п'яному вигляді, то це, без сумніву, Скорпіон. У такі моменти їхнє почуття власної гідності кудись випаровується, тому, якщо ви перебуваєте поруч з ними, заберіть у них телефон.

Стрілець

Ви дізнаєтеся, коли Стрілець напився, на танцях. Раптово він стає центром вечірки, але не через його велике почуття гумору чи його оригінальні історії, а через його суто бентежні і відверті танцювальні рухи.

Козеріг

Зазвичай серйозний і стриманий Козеріг п'яним стає таким балакучим, що хочеться сховатися від нього. Спостерігайте, як вони стають найбільш чарівними і люблячими людьми, яких ви знаєте.

Водолій

П'яні Водолії готові на найбожевільніші вчинки, навіть доходячи до межі небезпечного. Вночі вони пірнають у море, кидаються в бійку з незнайомцем або долучаються якоїсь пригоди, про який потім не захочуть згадувати.

Риби

Риб рідко можна побачити п'яними, адже після другої чи третьої склянки вони вже втрачають здатність залишатися на ногах. Вони рідко добре переносять алкоголь, тому не чекайте побачити їх у центрі вечірки, якщо вони нап'ються.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали улюблений алкогольний напій кожного знака Зодіаку.