RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Астрологи назвали улюблений алкогольний напій кожного знака Зодіаку: цікавий гороскоп

Астрологи визначили ідеальний алкогольний напій для кожного знака Зодіаку і розповіли, хто з представників гороскопу більше за інших піклується про своє здоров'я.

Про це пише "Хочу".

Овен

Представники знака з усього розмаїття алкогольних напоїв вибирають горілку. Вони не є любителями ігристих вин і рідко люблять пиво. Їх вибір - гарна горілка і напої на її основі.

Тілець

А ось Тельці люблять пропустити келих пива після важкого робочого дня. Він приємно розслабляє і налаштовує на бесіду, але не сильно п'янить. Жінки-Тільці люблять сидр.

Близнюки

Для цих невтомних любителів пригод ідеальний алкогольний напій - текіла, після якої вони готові танцювати до ранку і заводити нові знайомства.

Рак

Випивши, Раки впадають в легку меланхолію і піддаються розмірковуванням про життя. Їх улюблений алкогольний напій - джин. Він ідеально підходить для філософствувань з другом.

Лев

Ці "царствені" особи найчастіше обирають червоні вина. Їм чужі алкогольні експерименти, якісне вино постійний вибір Лева.

Діва

Діва консервативна і акуратна і біле вино для них - ідеальний алкоголь, незалежно від обставин і компанії.

Терези

Терези вдумливо підходять до всього в житті, і ідеальним вибором для них є віскі. Вони прагнуть відчути кожну нотку напою, сп'яніння для них не самоціль.

Скорпіон

Представники знака розумні і наділені "міцним" характером. Алкоголь вони вибирають під стать собі - їх вибір коньяк.

Стрілець

Ці життєлюбні люди обожнюють шампанське. На їхню думку, воно ідеально підходить не тільки для Нового року, а й для вечірки з друзями або навіть пікніка.

Козеріг

Козероги не відмовляться і від легких алкогольних напої, але їх справжньою пристрастю є шотландський віскі. Вони можуть приховати пляшечку скотча і смакувати його по ковтку.

Водолій

Представники знака обожнюють експерименти, в тому числі і з алкоголем. Врешті-решт вони зупиняються на ромі, який люблять як в чистому вигляді так і в коктейлях.

Риби

Риби віддають перевагу абсенту. Він допомагає їм вийти за рамки буденності і дарує відчуття неймовірної свободи.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найбільш деспотичних людей за гороскопом.