RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

Названо шість завзятих ігроманів за знаком Зодіаку - впадають в азарт не тільки через гроші

Астрологи назвали шість найазартніших знаків Зодіаку і розповіли про найрозумніших представників гороскопу.

Про це пише WMJ.

Близнюки

Азартність - друге ім'я Близнюків, вони готові вступити як у випадкові карткові турніри так і в великі парі. Вони швидко входять в раж і втрачають почуття реальності. При цьому їх приваблює не шанс збагатитися, а сам процес.

Лев

Представники знака також люблять випробовувати Фортуну, найбільше їм подобаються ігрові автомати та рулетка. Однак для того, щоб не втрачати інтерес, Левам необхідно бачити і відчувати проміжний виграш.

Терези

Серед цих людей багато тих, чий азарт призводить до того, що за вечір вони можуть спустити за картковим столом всю свою готівку. Разом з тим, Терези не пишаються цією своєю якістю і намагаються тримати її в секреті від близьких.

Скорпіон

Скорпіони азартні настільки, що ігри для них - це занадто дрібно. Вони вважають за краще випробовувати Долю по-крупному: ризик і екстрим - їх стихія. Також їх може привабити те, що викликає сплеск адреналіну: авто- або мотогонки, виграти які можна, лише ризикнувши собою.

Козеріг

Хоча Козероги дуже прагматичні і ощадливі, азарт їм не чужий. При чому їм ближчі ті ігри, де виграти гроші можна завдяки власним майстерності і розуму, а не сліпогму випадку. Для гри на гроші в преферанс, покер чи більярд вони вибирають сильних суперників.

Водолій

Водолії азартні до крайності, вони люблять випробовувати Фортуну, граючи у всілякі ігри і відвідуючи казино. Їм важливо зірвати банк і справа не тільки в грошах. Занурюючись з головою в реальність гри, Водолії відходять від усіх своїх проблем.

Як писав "Апостроф", астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить з грошима і кар'єрою в серпні.