RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Ніколи не пошкодують грошей на подарунки - топ-4 найщедріших знака Зодіаку у чоловіків

Астрологи назвали чотири знаки зодіакального кола, представники яких не шкодують грошей на подарунки. Щедрими, а часом надто марнотратними виявилися Скорпіони, Терези, Стрільці та Леви.

Про це пише "Життя".

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям цінують свою увагу, час і гроші. Але за певних підходів Скорпіони не забудуть побалувати свою половинку - просто потрібно знати міру і не вимагати подарунків занадто часто.

Терези

Астрологи вважають Терези справжніми розтринькувачами, які обожнюють дарувати подарунки. Це є їх великим недоліком, адже спланувати з ними спільний бюджет абсолютно нереально.

Стрілець

Серйозні стосунки зі Стрільцями також можуть "пустити по світу". Вони куплять горезвісний мільйон троянд на всю зарплату, чекаючи у відповідь подяки та захоплення, і будуть щиро дивуватися, чому незадоволена його обраниця.

Лев

Представники цього знака Зодіаку люблять робити широкі жести - так вони хочуть показати, що краще за інших. Якщо є бажання цією якістю можна користуватися, але не впадайте в крайність, інакше до наступної зарплати вам доведеться жувати локшину швидкого приготування.

Раніше ми назвали шість завзятих ігроманів за гороскопом, які впадають в азарт не тільки через гроші.