RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Зірки до них прихильні: 5 знаків Зодіаку, які будуть щасливі в серпні

Серпень обіцяє приємні зміни в особистому житті представникам п'яти знаків зодіакального кола. У любові пощастить Тельцям, Ракам, Дівам, Козерогам і Водоліям.

Про це пише mixer.lv.

Телець

Астрологи обіцяють Тельцям не тільки безліч приємних знайомств, а й зустріч зі своєю половинкою. На тих, хто вже перебуває у відносинах, чекає випробування на міцність - бажано проводити з партнером як можна більше часу.

Рак

До народжених під цим сузір'ям нарешті прийдуть романтичні стосунки. Є ймовірність, що вони виникнуть зі старої дружби або повернеться стара закоханість вже в новій якості. А тим, у кого вже є партнер, слід розібратися в почуттях.

Діва

Представникам цього знака Зодіаку серпень принесе несподівану пропозицію. Примітно, що це стосується не тільки одиноких Дів. Астрологи радять серйозно зважити всі "за і проти" і не погоджуватися на відносини з тими, хто перебуває у шлюбі.

Козеріг

Круті зміни в особистому житті зірки принесуть одиноким Козерогам. Їм краще частіше бувати на людях, щоб дати шанс новому коханню. А для тих, хто вже перебуває у відносинах, доля приготувала низку спільних випробувань.

Водолій

Астрологи пророкують Водоліям зародження іскрометних відносин з незвичайною людиною. При цьому представників цього знака Зодіаку, у яких вже є пара, варто очікувати оновлення відносин і повернення свіжості почуттів.

Раніше ми назвали шість знаків Зодіаку, яким Август принесе втрату грошей, крах любові та розчарування.