RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Їм посміхається фортуна: яким знакам Зодіаку найчастіше щастить в азартних іграх

Є знаки Зодіаку, які легко стають багатими, адже гроші до них так і липнуть. А є такі, кому щастить у азартних іграх і лотереях.

Про представників таких знаків розповідає видання Mixnews.

Овен

Овнам дуже часто посміхається удача в якихось випадкових ситуаціях. Лотерея не стане винятком, тому їм варто спробувати свої сили в цій простій, але не завжди виграшній грі.

Причиною великої удачі Овнів є той факт, що вони завжди підходять до будь-яких справ з оптимізмом, який і є одним з чинників успіху. Люди, які думають завжди про хороше, частіше за інших забирають гідний виграш.

Рак

Раки самі по собі не аматори ризиків, тому вони грають в лотереї вкрай рідко. Астрологи стверджують, що даремно, адже пані фортуна дуже любить Раків. Ці люди можуть не грати ніколи в лотерею, але потім купити квиток і отримати максимальний виграш. Згідно з дослідженнями астрологів, близько 30% людей, які виграють приємну суму в лотерею вже з першого разу, - Раки.

На зло оточуючим найбільше щастить тим Ракам, які вже мають непогані статки або пристойні доходи. Гроші самі до них липнуть.

Терези

Терези - це люди, які частіше за інших вірять у магічну силу удачі. Вони вкрай забобонні, тому час від часу їм посміхається фортуна. У лотереї Терези грають трохи частіше за інших людей, удача допомагає їм досить часто вигравати невеликі суми. Назвати Терезів пестунчиками долі не можна, але вони дійсно вартові. Їхня віра в пані удачу допомагає їм не тільки вигравати в лотерею, а й зустрічати на своєму шляху потрібних людей, передбачати хід деяких подій тощо.

Також у Терезів неймовірно потужна інтуїція, яка теж може відігравати свою важливу, але не завжди помітну роль.

Водолій

Водолії не люблять лотереї, бо віддають перевагу більш реальним видам заробітків. Проте історія знає кілька людей, які змогли обдурити лотерею завдяки своєму розуму. Астрологи стверджують, що приблизно половина цих людей була народжена під Знаком Водолія.

Вони дуже люблять розгадувати загадки, тому їм частіше, аніж іншим спадало на думку спробувати розгадати схему роботи лотереї. Водолії люблять виклики і люблять бути першопрохідцями в чомусь, тому саме їм першим у голову прийшла божевільна ідея розгадати роботу лотерейного алгоритму.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким чотирьом знакам Зодіаку на роду написано бути багатими - вони домагаються успіху без зусиль.