RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

На роду написано бути багатими чотирьом знакам Зодіаку - домагаються успіху без зусиль

Парапсихолог Оксана Лукіна розповіла, яким знакам Зодіаку на роду написано бути багатими, а раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким в серпні посміхнеться фінансова удача.

Про це розповідає Teleprogramma.pro.

Козеріг

Ці люди цінують достаток і не уявляють життя без гідного доходу. Козеріг має працьовитість і практицизм. Ці якості, разом з організованістю і педантизмом, призводять до того, що гроші самі "притягуються" до них.

Діва

Економні Діви знають ціну кожній копійці і володіють чуттям на вигідне вкладення грошей. Серед представників цього знака найбільша кількість мільйонерів. При цьому вони не схильні афішувати своє багатство і продовжують наполегливо працювати.

Терези

Терези стають багатими завдяки своєму неймовірному везінню. Вони щасливі в азартних іграх, нерідко виграють в лотерею і отримують велику спадщину. Разом з тим представники знака дуже економні і здатні задовольнятися малим.

Водолій

Водолії креативні і здатні на нетривіальні кроки. Саме це нерідко допомагає їм заробити гроші. Однак ці люди понад усе цінують свободу і незалежність і не люблять ні в чому собі відмовляти, через що часто втрачають гроші.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, для яких в останні дні липня настане час здійснення бажань.