RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Не створюйте з ними сім'ю - 5 пар знаків Зодіаку, які не будуть щасливі у стосунках

Астрологи, які раніше назвали найбільш злих жінок по гороскопу, також визначили, з ким краще не починати романтичні відносини, і тим більше вступати в шлюб.

Про це повідомляє Mk.ru

Овен і Телець

Представники цих знаків відрізняються впертістю. І якщо в спорті або роботі це корисно, то в повсякденному житті призводить до конфліктів і втоми один від одного. Негативно позначається і те, що Овни домосіди, а Тельці люблять публічність. В принципі, такі пари можуть існувати, якщо зуміють домовитися про компроміси. Але така мудрість приходить тільки з роками.

Близнюки і Козероги

Якщо Близнюки люблять швидку течію життя, то Козероги воліють грунтовність. Перші можуть пробачити собі неуважність і забудькуватість, а Козероги ж будуть картати себе. Крім цього завжди послідовний Козеріг ніяк не може зрозуміти Близнюків, у яких настрій змінюється по кілька разів на день.

Рак і Терези

Подібні пари розпадаються, тому що кожен зі знаків не здатний жити за правилами партнера. Якщо Терези люблять публічність, то Рак воліє тихо посидіти в своїй кімнаті. Один партнер весь час пропонує іншому якісь заходи, а той відмовляється.

Скорпіон і Стрілець

Стрільцям не властиво здійснювати якісь складні кроки по життю і взаєминах. Вони прості, прямолінійні, кажуть те, що думають. А ось Скорпіони навпаки, можуть бути замкнутими, думають на три ходи вперед, спілкуються натяками. У той же час, Скорпіони вірні, а Стрільці можуть і зрадити.

Водолій і Риби

Риби є дуже чутливими натурами. Вони постійно вимагають уваги до себе. А ось Водолії знак дуже волелюбний. Ці люди не так тонко відчувають партнера. Вони можуть легко образити Риб, якщо не помітять їх переживань. Рибам ж здається, що Водолії до них збайдужіли або навіть завели когось на стороні. Починаються претензії, підозри, скандали.