RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Названо найбільш сувора мама за знаком Зодіаку - обходиться без зайвої ласки і ніжності

Слово "материнство" майже у всіх людей асоціюється з ласкою, душевною теплотою і іншими сакральними емоціями, які навіюють теплі спогади з дитинства. Але все ж мами, та й взагалі батьки, бувають різні. Одних зірки наділили м'якістю і наївною добротою, інші ж навпаки - отримали твердий, як сталь, характер, що здається холодним. Причому це далеко не завжди погано в силу того, що завжди є золота середина.

Видання "Дізнайся все!" розповіло , представниці яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, є найсуворішими мамами. Вони без проблем могли б дати фору чи не будь-якому батьку.

Козеріг

Сузір'я Козерога знаходиться на іншому кінці осі в зв'язці з Раком. Представники цих знаків тісно пов'язані один з одним і часто мають спільні риси. Але, в плані материнства, Рак і Козеріг є абсолютними протилежностями. Якщо Раки є типовими турботливими і м'якими матерями, то Козероги виховують дітей в атмосфері строгості, дисципліни і вимогливості.

У таких сім'ях завжди панує чітка ієрархія і помірний консерватизм. Причому виходить це саме від матері-Козерога.

Однак не можна сказати, що козероги - погані матері. Всі вище описані риси часто виявляються не так помітно. Просто дитина, котра вихована представницею цього знаку, ніколи не буде розпещеною. Отриманий в дитинстві досвід добре підготує її до дорослого життя, за що він чи вона в результаті буде вдячна.

Діва

Діви воліють проявляти любов своїми діями, а не голими емоціями. Внаслідок цього це діти, що виховуються Дівами, часто відчувають материнську ласку і тепло в досить таки помірних кількостях. Але це не позначається на них негативно, так як на практиці кількість емоційних проявів материнської любові як раз виходить таким, як потрібно.

У той же час, крім організованості і категоричності, Діви наділені зірками непоганим розумом і винятковою порядністю. Ці риси вони намагаються розвинути і у власних дітей.

В образі матері Діва може бути господарської та передбачливою. Вона знає, що несе відповідальність за задоволення базових потреб своїх домашніх, таких як затишок, їжа, чистота і так далі.

Раніше ми також повідомляли, що названі дві жінки-завойовниці за знаком Зодіаку - грають у відносинах головну роль.