RU  UA  EN

Вівторок, 4 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 червня

3 червня

Всі новини

У шести знаків Зодіаку найчистіша аура - випромінюють позитив і несуть всім радість

Астрологи назвали знаки Зодіаку зі світлою та чистою аурою і розповіли про головних песимістів гороскопу.

Про це пише Rsute.

Терези

Ці люди відкриті і товариські і завжди готові поділитися накопиченим досвідом з оточуючими. Терези тримаються якнайдалі від конфліктів і сварок та прагнуть привносити в світ радість і позитив.

Риби

Риби цікавляться буквально всім і володіють даром притягувати до себе людей. Вони завжди готові допомогти ближньому. Крім того, представники знака дуже чутливі і наділені вищим знанням, яким діляться з навколишнім.

Водолій

Це - працьовиті люди з відкритою душею і аналітичним складом розуму. Вони ніколи не відмовляють оточуючим у допомозі, адже добрі від природи. Водолій не здатний на зраду, на нього можна покластися.

Діва

Хоча Діва здається холодною та відстороненою, насправді вона відкрита на потреби інших людей. До того ж ці люди володіють даром "розрулювати" складні ситуації. Представники знака прагнуть привнести в світ позитив.

Тілець

У Тільця - велике серце, їм чужа заздрість і мстивість. Їх душа повна співпереживання і любові. Їх аура світла і чиста, вона наповнює простір навколо них. Тілець уміє не тільки підтримати і заспокоїти, але і надати практичну допомогу в складних ситуаціях.

Стрілець

Стрільці чуйні і привітні, їх позитивне ставлення до життя не дає їм відступати перед труднощами - не тільки своїми, але й чужими. Представники знака допитливі і активні і життя поруч з ними починає грати новими фарбами.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найвеселіші знаки Зодіаку.