RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Астрологи назвали найрідкісніший знак Зодіаку: на наступному тижні йому посміхнеться Фортуна

Астрологи об'єдналися з математиками і з'ясували, який знак Зодіаку є, свого роду, найбільш рідкісним з усіх.

Про це повідомив портал "Поговоримо".

Дослідження проводилося за допомогою статистичних розрахунків з використанням соціологічних даних. Результати показали, що Діва - це найпоширеніший знак Зодіаку. Підопічні цього сузір'я народжуються в період з 23 серпня по 22 вересня. Соціологічні дані говорять про те, що саме в цей період року народжується найбільше дітей.

За тією ж логікою, але в зворотну сторону, дослідники з'ясували, що Водолій є найбільш рідкісним знаком.

Тиждень підходить до кінця, а значить, в честь цього факту не гріх опублікувати гороскоп для Водоліїв на наступний період трудових буднів:

Переважна більшість людей можна розділити на дві категорії - тих, кому не вистачає динаміки в житті, і тих, у кого немає терпіння і витримки, щоб закінчити розпочату справу.

Це все до того, що на наступному тижні у переважної більшості Водоліїв в надлишку буде і те, і інше. Власне, з цим можна привітати кожного підопічного цього сузір'я. Зірки будуть до них прихильні, за рахунок чого вони зможуть зробити багато корисного.

Раніше ми також повідомляли про те, представники яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, є найбільш психічно неврівноваженими людьми.