RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

26 травня

Всі новини

Ніжність і романтика: хто зі знаків Зодіаку у вересні буде щасливий в коханні

Астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку у вересні буде щасливий в особистому житті і назвали п'ять найміцніших пар гороскопу.

Про це пише Аstrohelper.

Тілець

Вересень стане для Тільця часом ніжності, затишку і тепла в стосунках. У них прийдуть довгоочікувані гармонія і щастя. Однак щоб не злякати його, потрібно проявити терпіння і не квапити події. Це буде винагороджено: багато хто отримає пропозицію руки і серця, або спільного проживання. А ось самотнім представникам знака потрібно ще почекати появи у своєму житті "тієї самої" людини.

Рак

Перший місяць осені стане для Рака дуже романтичним і красивим. У вже існуючі стосунки прийде глибина і тепло, представники знака почуватимуться коханими і бажаними. Самотні Раки зможуть зустріти своє кохання. Астрологи радять довіритися життю і не відштовхувати того, хто приходить.

Риби

У вересні Риби будуть перебувати під впливом Нептуна, що зробить їх вільними і чарівними. Стосунки будуть міцними і теплими, хоча за них, можливо, і доведеться поборотися. Це зробить щастя Риб ще більш яскравим. Місяць подарує безліч незабутніх романтичних моментів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знака Зодіаку, які не вміють кохати.