RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

П'ять найвимогливіших коханців за знаком Зодіаку: їм важлива кожна деталь

Астрологи, які спрогнозували для п'яти знаків Зодіаку у вересні кардинальні зміни, тепер розповіли, хто найвимогливіший коханець зодіаку.

Про це пише starhit.

1 місце - Лев

На першому місці найсуворіших коханців виявився цар всіх знаків - Лев. Він любить бути в центрі уваги, тому йому важливо, контролювати все, що відбувається і усвідомлювати свою значимість. Лев готовий прийняти будь-які умови, але при відчутті, що останнє слово за ним.

2 місце - Водолій

Представники цього знака вірні своїм позиціям і вимогливі до оточення. Ви можете розчарувати Водолія моментально, якщо не виправдали покладених на вас очікувань. З цими чоловіками завжди потрібно вести відкриті діалоги.

3 місце - Стрілець

Стрілець від своєї близької людини очікує в першу чергу відданість, він вимагає повного взаєморозуміння від своєї партнерки. Для Стрільця вкрай важливо відчувати "контакт".

4 місце - Рак

Для самого сімейного знака важливо відчувати свою половинку. Головне правило Рака - "ми разом". Рак віддасть останнє для свого партнера і завжди чекає того ж натомість.

5 місце - Козеріг

Козерогові важливі деталі. Вони вимогливі до себе і до свого оточення. Їх хвилює манера спілкування, зовнішній вигляд, дизайн, декор.

Нагадаємо, астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку у вересні буде щасливий у коханні.