RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Успіх дитини на першому місці: названі найбільш честолюбні мами

Астрологи переконані, що вплив зірок, планет та інших небесних тіл всесвіту поширюється на всі сфери людського буття в матеріальному світі. Зоряні карти в момент народження людини багато в чому визначають майбутні риси її характеру, її емоції і емпатію. Те ж саме стосується і одного з найбільш сакральних почуттів - материнства.

Видання "Південний Федеральний" розповіло, які жінки, на думку астрологів, є найкращими матерями згідно за гороскопом.

Рак

Представниці цього знаку чітко знають, чого вони хочуть для своїх дітей. Вони домагаються цього всіма можливими способами в розумних межах. Причому це не завжди відповідає бажанням самої дитини. Та й не повинно. Принаймні в ранньому віці, коли особистість чада знаходиться в украй невизначеному стані. В кінцевому рахунку, вплив матерів-Раків принесе дитині безліч корисних навичок і знань.

Скорпіон

Мами-Скорпіони, як правило, вкладають всю свою душу в розвиток і виховання свого чада. Але при цьому вони часто бувають дуже вимогливі до своїх дітей і відчувають величезне розчарування, коли покладені надії не виправдовуються. Ця риса вносить частку суперечливості, але в будь-якому випадку Скорпіони будуть підтримувати своїх дітей завжди.

Козеріг

У Козерогах від природи закладені працьовитість і помірне почуття обов'язку. Це змушує їх робити для своїх дітей багато. Часом вони навіть умудряються знайти спосіб зробити більше, ніж в їхніх власних силах. Вони готові на все, щоб їхні діти ні в чому не мали потреби, а в майбутньому - самі могли себе всім забезпечити.

Раніше ми також повідомляли, що названо п'ять кращих вчителів по знаку Зодіаку - дають знання і не ламають психіку учнів.