RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Любовний гороскоп на вересень: що обіцяють зірки і чого варто побоюватися від "другої половинки"

Астрологи вже розповіли, хто із знаків Зодіаку буде щасливий в коханні, кому зірки віщують ніжність і романтику в першому місяці осені 2021. А тепер розповіли, чого варто побоюватися від "другої половинки"

Про це повідомляє видання Sun.

Овен

Не виключений роман з тим, з ким ви займаєтеся спільною справою і кого досить непогано знаєте. Можливо, ви з цією людиною вже відчуваєте взаємну симпатію і регулярно її одне одному демонструєте. Якась подія допоможе вам подолати кордон формального спілкування і перейти до більш особистої взаємодії.

Телець

Не виключене знайомство і початок стосунків з тим, хто націлений на те ж, що і ви самі. Швидше за все, це буде вигідний вам обом союз умів, гаманців, ділових рис з приємним доповненням у вигляді любовної взаємодії і прикрашений чимось високохудожнім або вишукано інтелектуальним. Однак не розслабляйтеся: інтерес даної людини до вас доведеться постійно підігрівати, а заради цього потрібно буде невпинно самовдосконалюватися.

Близнюки

У вересні не виключений початок стосунків з розрахунку. Можливо, людина, яка жадає бути з вами і має певну владу, нарешті щось придумає, що запропонувати вам таке, щоб ви погодилися на роман з нею І ви купитеся, вирішивши, що союз буде для вас зручним і принесе якісь плюшки в кар'єрі або у фінансових справах. Все може скластися вельми для вас чудово, ну, з деякими "вкрапленнями": надане вам доведеться так чи інакше відпрацьовувати.

Рак

Не виключений початок досить для вас зручних, хоча і навряд чи дуже довгих відносин. Можливо, ви поєднаєте приємне з корисним - якісь справи і секс з тим, з ким їх будете вести. Причому, швидше за все, цього разу обійдеться без повної емоційної включеності, ви станете чітко усвідомлювати, що союз тимчасовий, що просто вам так зручніше - бути з цією людиною, щоб контролювати комерційний, фінансовий або будь-який інший матеріальний процес, а інтим - бонусом.

Лев

У вересні ви можете проявити ініціативу і затягнути в стосунки того, кому давно і явно подобаєтеся. Велика ймовірність, що якась людина цілком очевидно захоплена вами, але не наважується зробити перший крок, і ви зрежисуєте ситуацію, в якій інтимне зближення станеться хіба найбільш природним чином. Союз обіцяє бути довгим, а в якийсь момент, можливо, стане і шлюбним.

Діва

У вересні не виключений початок відносин з тим, хто багато в чому схожий з вами за цілями й завданнями, тільки має більше можливостей і якихось ресурсів для досягнення бажаного. Об'єднавши зусилля, ви отримаєте відмінний результат, а заодно зрозумієте, що разом ви - сила і що, окрім користі і вигоди, в вашій взаємодії присутній ще й любовний інтерес. Головне - уникати того, що дратувало у вас ваших попередніх партнерів, як ділових, так і амурних, і тоді ви з цією людиною будете безумовно щасливі.

Терези

У вересні можуть початися амурні стосунки з тим, з ким раніше ви довго і непросто будували ділове співробітництво. Причому велика ймовірність, що цього разу ви не тільки всебічно обдумаєте перспективність даного роману і врахуєте фактор його прямої для вас вигоди, а проявите активну ініціативу, змоделюєте ситуацію, яка продемонструє цій людині, що ви готові перейти до близького, інтимного спілкування.

Скорпіон

У вересні не виключено початок роману, який по суті буде взаємовигідним співробітництвом. Можливо, вам з якоюсь людиною доведеться прикинутися парою, продемонструвати всім, що ви перебуваєте в близьких відносинах, щоб досягти якоїсь вкрай важливою для кожного з вас цілі. Однак є ймовірність, що після завершення зблизити вас ситуації ви розлучатися не захочете.

Стрілець

У вересні ви, можливо, будете розглядати представників протилежної статі з точки зору потенційної користі і вишукувати серед колег і знайомих того, з ким можна було б замутити з прямою для вас вигодою. Але так на це і не наважитеся, бо зрозумієте: подібний альянс не для вас. В нагороду в кінці місяця зірки обіцяють вам знайомство, яке трохи пізніше переросте в дуже щасливий роман.

Козеріг

У вересні не виключений початок цікавого собзу, який приносить перманентну користь. Можливо, поруч з вами з'явиться людина, розмови з якою покажуть: у вас дуже багато спільного, і цим варто скористатися. Обопільний любовний інтерес призведе спочатку до інтимного зближення, а потім, швидше за все, і до створення міцного альянсу, в якому любовні відносини будуть підкріплені комерційними.

Водолій

Вам у вересні зірки обіцяють початок відносин з тим, з ким ви давно і непогано знайомі. Не виключено, що ця людина виявиться для вас тим самим шматочком глини, з якого ви зможете виліпити ідеального партнера, вклавши в нього риси і моральні цінності, які особисто для вас є засадничими. До речі, є ймовірність, що таке стане можливим тому, що він (вона) дещо молодший за вас.

Риби

Вам у період з 1 по 21 вересня настійно рекомендується уникати амурних уподобань: закоханість виявиться невзаємною, важкою, до того ж ще і вкрай витратною у фінансовому плані. А от після 21-го числа закохуйтеся на здоров'я: велика ймовірність, що поруч з вами з'явиться людина, яка зуміє гідно оцінити вас і зробити по-справжньому щасливим (щасливою), дати те, про що ви мріяли, фантазували, марили. Але не квапте події і не вимагайте всього й одразу - злякаєте.

Раніше "Апостроф" назвав п'ять найміцніших пар знаків Зодіаку.