RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В біді не кине і зайвого не запитає: три найвірніші знаки Зодіаку

Астрологи назвали три найвірніші знаки Зодіаку. Вони також розповіли про представників гороскопу, які не вміють берегти чужі секрети.

Про це пише видання Мixnews.

Козеріг

Ці люди наділені почуттям обов'язку, готовністю відстоювати свої переконання і захищати друзів. Вони не видають чужих секретів ані під тиском ані за винагороду. Надійність - друге ім'я Козерога. З ним сміливо можна йти в розвідку - і допоможе і прикриє.

Водолій

Водолій - борець за справедливість, він підтримає друга у важкій ситуації навіть без його прохання, за власною ініціативою. При чому діє розумно і вміло. Честь для представника знаку має велике значення, він не покине і не зрадить.

Стрілець

Ці люди зберігають бадьорий дух і почуття гумору в найскладніших ситуаціях. Вони самі не сумують і не дадуть цього зробити близьким. Він не тільки практично допомагає друзям на складних життєвих поворотах, але і здатний розрядити обстановку.

Як писав "Апостроф", за прогнозами астрологів, вересень вдало почнеться для п'яти знаків Зодіаку. З 30 серпня по 5 вересня успіх буде супроводжувати Тельців, Близнюків, Скорпіонів, Водоліїв та Риб.