RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Названо три найтупіших знака Зодіаку - часто вражають своїм "інтелектом"

Астрологи назвали знаки Зодіаку з найскромнішими розумовими здібностями і розповіли, кому з представників гороскопу легко даються точні науки.

Про це пише Vesiskitim.

1 місце - Риби

Астрологи вважають цей знак найменш розумним з усіх. Насправді, інтелектуальні здібності Риб досить високі, але вони схильні віддавати кермо влади своїм життям мало не першому зустрічному, якому вдасться переконати їх у своїй компетентності.

2 місце - Овен

Овни - розумні люди з різнобічними інтересами, але їхня біда в тому, що коли приходить час важливих рішень, вони часто роблять неправильний вибір. Причина в підвищеної емоційності представників знака, вони керуються почуттями, а не розумом.

3 місце - Стрілець

У Стрільця - маса позитивних якостей, хоча нерідко вони і переоцінюють свої розумові здібності. Однак їх дурість виявляється в тому, що часом вони стають легкою здобиччю для різного роду шахраїв. При цьому вони болісно переживають свою легковірність.

Раніше "Апостроф" публікував шкільний гороскоп, який допомагає зрозуміти, до яких предметів більше схильний кожен знак Зодіаку.