RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Рибам не дається інформатика, а Стрілець - кращий в літературі: шкільний гороскоп

З середи, 1 вересня, в українських школах уже починається новий навчальний рік. Батьки першокласників вже готуються до труднощів у деяких дисциплінах, які можуть виникнути в їхніх дітей. Астрологи розповіли які здібності кожного знаку Зодіаку можуть розкрити в навчанні найкраще, а з чим доведеться попрацювати.

Про це повідомляє 74.ru.

Овен

Незважаючи на тягу до всього нового і ентузіазм, Овнам важко даються домашні завдання, їх батькам потрібно буде запастися терпінням і методично вивчати з підростаючим Овнами нові параграфи.

Телець

Маленьким Тельцям доведеться переконливо і аргументовано пояснювати навіщо взагалі вчитися і для чого потрібно ходити в школу. Тільки намативований Телець здатний на великі досягнення в цьому тривалому процесі.

Близнюки

Школярі-близнюки більше люблять творчість, ніж вирішувати завдання з математики. Варто наголосити на підготовці цієї слабкої сторони юних Близнюків.

Рак

Ракам важко влитися в новий колектив, є небезпека стати одинаком в класі, тому варто зайнятися налагодженням комунікації дитини з однокласниками. Не варто також тиснути на них в плані завдань, тут важлива поступовість, краще повільно, але вірно. Інакше будуть істерики і небезпека, що Рак остаточно забойкотує школу.

Лев

З Левами все просто - більше хвалити і тоді буде виходити у них тільки краще і краще, що в творчості, що в точних науках.

Діва

Діви розумні, вони винахідливі, люблять щось майструвати, робити щось своїми руками, проводити досліди на хімії та фізиці. Варто просто повірити в Дів, і вони далеко підуть.

Терези

Юні Терези надмірно енергійні, треба допомагати їм направляти свою зайву енергію в правильне русло, щоб дитина не стала пустуном.

Скорпіон

З Скорпіонами рекомендується розмовляти на рівних. Вони також бунтарі, тому варто за цим ретельно стежити. Зате вони дуже проникливі і розумні, що буде допомагати їм у вирішенні багатьох завдань.

Стрілець

Література може стати їхнім улюбленим предметом. Стрільці цілеспрямовані і самостійні, і навчання не дається важко. Варто іноді давати напрямні поради дитині, але зайвий контроль краще виключити.

Козеріг

Козероги з дитинства ставляться до навчання з усією серйозністю, серед їх здатностіей: грунтовність і хазяйновитість. Вони також можуть збирати свої гроші на обід на щось більш важливе для них.

Водолій

Водолії нестабільні в навчанні, варто поставити школяреві мету і захопити заняттями, тоді є великі шанси, що він досягне успіху в шкільних заняттях.

Риби

Риби мають багатим внутрішнім світом, у них відмінна інтуїція, тому навчання буде проходити успішно, хіба що крім інформатики.

Нагадаємо, психологиня дала поради, які допоможуть підготувати дитину до школи.