RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названо три головні холостячки за знаком Зодіаку - можуть на все життя залишитися без пари

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, які рідше за інших йдуть під вінець. Іноді перешкодою щасливого шлюбу стає поганий характер, а трапляється так, що самотність - усвідомлений вибір.

Про це пише Clutch.

Терези

Народжені під цим сузір'ям дівчата відрізняються грацією і красою. Чоловіки їх люблять, але це не заважає дівчатам-Терезам залишатися "старими дівами". Причина їх самотності полягає в нерішучості. Навіть зібравшись під вінець представниці цього знака Зодіаку починають сумніватися у своєму рішенні та весілля розвалюється.

Водолій

Зірки наділили дівчат-Водоліїв занадто великою кількістю незалежності та волелюбності. Саме тому вони часто сприймають шлюб як "сімейне рабство" і не згодні годинами стояти біля плити. Бунтарки можуть бути щасливі в шлюбі, але тільки якщо їх партнер буде таким же нестандартним і не спробує їх загнати в загальноприйняті рамки.

Козеріг

У дівчатах-Козерогах чоловіків відлякує незалежність, тверда воля і цілеспрямованість. Народжені під цим сузір'ям дами легко досягають фінансового благополуччя і прагнуть до самореалізації. Вони часто займають керівні посади. На думку астрологів, представниці цього знака Зодіаку можуть вдало вийти заміж, якщо дозволять собі бути жіночними та романтичними.

Раніше ми назвали чотирьох найбільш фальшивих друзів за знаком Зодіаку, які здатні всадити ніж в спину.