RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Названо найвірнішіх чоловіків і дружин за знаком Зодіаку - зберігають кохання до самої смерті

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найвірніші чоловіки і дружини.

Про це йдеться в гороскопі на порталі "Дзен".

Названо три найгірших сусіда за знаком Зодіаку - у кожного є своя особливість

Найвірніші дружини

Телець

Ідеальна дружина і мрія для кожного чоловіка. Дбайлива, вірна дружина, яка створює в будинку затишок. Не схильна до розкоші і приховування секретів від чоловіка. Вона не тільки пристрасна коханка, але і людина, від якої можна отримати корисну пораду, якій можна поплакатися в скрутну хвилину, отримати увагу і ласку. Крім того, серед жінок-Тельців нерідкі випадки успішних бізнес-вумен.

Рак

На першому етапі знайомств жінки-Раки не довіряють своєму обранцеві. Але, коли він повністю завоює її довіру - тоді життя перетвориться на справжнє свято. Вона довіриться коханому повністю, оточить його ласкою і турботою. Буде все життя на його стороні і не дасть найменшого приводу сумніватися в її вірності. Жінка-Рак перетворить будинок в затишне сімейне гніздечко. Від чоловіка потрібно натомість - щиро любити, бути вірним і уважним.

Найвірніші чоловіки

Діва

Вірність - його друге ім'я. Йому не потрібні "походи наліво" і романи на стороні. Чоловік-Діва з самого початку шукає собі вірну і надійну супутницю життя, щоб присвятити їй життя до кінця своїх днів. Він відмінний помічник вдома і завжди готовий доглянути за дітьми.

Телець

Чоловіків-Тельців можна описати трьома словами - консервативний, надійний, вірний. Якщо закохуються, то раз і назавжди. З Тельців виходять відмінні кулінари і майстри на всі руки, якщо мова йде про роботу по дому. Вони прекрасно ладнають з дітьми і з задоволенням проводять з ними час. Правда, Тельці трохи схильні до ревнощів. Але якщо не давати приводу, то життя з ними буде справжнім раєм.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали 4 найбільш мстивих знака Зодіаку.