RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Найбільш нечистоплотні знаки Зодіаку: у них безлад в будинку і в голові

Астрологи назвали п'ять знаків зодіакального кола, представники яких не люблять наводити лад. М'яко кажучи, не дуже акуратними виявилися Овни, Леви, Терези, Стрільці та Риби.

Про це пише jevons1.

Овен

Народжені під цим сузір'ям ненавидять безлад, але не можуть перебороти лінь. Тому вони ховають крихти під килимом та маскують купи одягу шторами. Ідеальний варіант для Овнів - домробітниця.

Лев

За велінням серця Леви можуть натхненно взятися за перестановку меблів в будинку, але їх активність залежить від настрою. В цілому, як в голові, так і в житлі у них міцно влаштувався творчий безлад.

Терези

На думку астрологів, для представників цього знаку Зодіаку ідеальний порядок є шкідливим. Їм подобається недбалість в обстановці, яка може перетворитися на бардак.

Стрілець

Як і Овни, Стрільці одночасно не люблять безлад і прибирання. Їм дуже неприємно витрачати час на це нудне заняття, тому вони однозначно говорять йому "ні".

Риби

Астрологи вважають Риб самими великим нечепурами, житло яких нагадує склад, музей і житло бездомного відразу. Вони завжди відкладають на потім наведення ладу, яке вважають жорстокими тортурами.

Раніше ми назвали п'ять найбільш імпульсивних знаків Зодіаку, які псують життя собі та іншим.