RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Мають важкий характер і здатні напасти: найнеприємніші знаки Зодіаку у чоловіків

Астрологи, які раніше розповіли, що чекає на кожного з представників гороскопу 10 вересня, назвали шість чоловіків з найнеприємнішим характером за знаком Зодіаку.

Про це пише Сhronos.

Скорпіон

Це малоприємні чоловіки з високими запитами. Вони не тільки відрізняються складним характером, але і готові йти по головах заради своїх цілей. До того ж представники знака неймовірно уперті.

Стрілець

Чоловіки-Стрільці добре розбираються в людях і маніпулюють ними заради своєї вигоди. Жінкам складно побудувати з ними гармонійні стосунки, адже вони схильні звинувачувати їх у всіх смертних гріхах.

Козеріг

Астрологи вважають цей знак найнеприємнішим з усіх, адже ці чоловіки нескінченно ниють і скаржаться, з самого дитинства. Крім того Козероги надзвичайно заздрісні, чужий успіх дуже їх злить.

Риби

Настрій чоловіків-Риб змінюється дуже часто, причому розмах дуже широкий: від обожнювання до агресії. Жінки втомлюються жити в постійній нестабільності, адже головним завданням у стосунках з таким чоловіком стає вгадування його настрою.

Лев

Ці чоловіки вкрай авторитарні і вимагають не тільки підпорядкування, але і обожнювання. Крім того, вони грубуваті і скритні. Однак насправді Лев дуже любить своїх близьких і дорожить сім'єю.

Тілець

Ці чоловіки ліниві і пасивні в досягненні кар'єрних висот. Складнощів близьким стосункам з ними додає наявність у Тільця поганих звичок. Крім того не всім вдається витримати їх упертість.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку з найскромнішими розумовими здібностями.