RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Шокують і "підривають" всім мозок: названі три головних Чудіка за знаком Зодіаку

У кожної людини, так би мовити, є свої "таргани" в голові. Але деякі члени суспільства іноді дійсно вражають оточуючих своїми примхами і безбашеністю.

Портал elle розповів, представники яких знаків Зодіаку, на думку астрологів, є найбільш ексцентричними людьми на всьому зодіакальному колі.

1 місце - Водолій

Водоліїв по праву можна назвати найбільш ексцентричними людьми з усіх. Багато з них будують свою основну кар'єру в шоу-бізнесі, дизайні, медіа або якихось інших творчих сферах життєдіяльності, в яких потрібно активно проявляти свій характер і харизму. Вони отримують величезне задоволення від позитивної уваги людей. Але все ж вони роблять все не заради самої уваги, а через те, що їм просто є що показати.

2 місце - Терези

Представники цього знака завжди активні і намагаються проявляти свій креатив на повну. При цьому вони майже постійно знаходяться в якомусь напруженому стані. Через це їх поведінка часто може дивувати оточуючих.

Якщо абсолютній більшості людей для відпочинку потрібно поспати, то Терезам потрібно обов'язково зробити це в багажнику машини. Приклад досить перебільшений, але приблизно пояснює, в чому суть.

3 місце - Діва

Дівам часто доводиться плисти проти течії. Вони не намагаються бути такими, як усі, і постійно демонструють свою власну позицію. Якщо дев'ятеро скажуть "так", то саме Діва буде тим самим "десятим", який сказав "ні". Часто це цілком виправдано, але буває і маса таких ситуацій, коли Діви входять в "опозицію" взагалі без приводу. Це багатьох дратує, але все ж привертає до них неймовірну увагу.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі п'ять найбільш фанатичних кар'єристів зодіаку: часто працюють не заради грошей, а заради успіху.