RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку люблять осінь - чекають на неї з нетерпінням

Астрологи не тільки розповіли, що чекає на кожен зі знаків Зодіаку 14 вересня, а й назвали представників гороскопу, для яких саме осінь є ідеальним часом року, коли вони почуваються максимально комфортно.

Про це пише Seldon.

Тілець

Це домашні люди, які люблять гармонію та красу. Тільці дуже затишно почуваються восени, коли світ навколо сповільнюється, природа дарує умиротворення і справжнє свято для очей. Крім того, саме восени до представників знака приходять цінні відкриття і енергія на нові проекти.

Рак

Раки найбільш комфортно почуваються в колі сім'ї. Вони дуже цінують осінні вечори, які можна провести разом з близькими за чашкою чаю. Саме осінь, з її спокоєм і красою, найбільш відповідає їх внутрішньому настрою і дає максимальну кількість приводів для радості.

Стрілець

Стрілець просто обожнює золоту осінь з її неймовірними фарбами і запахами, він чекає на неї з нетерпінням. Його любов до цієї пори року не скасовує навіть дощова і вітряна погода, коли на вулиці сірість і сльота. У такі дні представники знака закутуються в плед і з чашкою какао дивляться у вікно.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо виявлять активність.