RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Названо топ-5 найбільш брехливих знаків Зодіаку - не можна вірити жодному слову

Кожен з нас хоч раз в житті брехав. Від наполегливих спроб переконати батьків, що мовляв "я випив лише пляшку пива", до приховування зради або чого-небудь гіршого. З цим стикалися абсолютно всі люди. В якійсь мірі можна сказати, що це нормально, але в усьому має бути міра. Деякі люди зловживають такою зручною можливістю і звикають до "солодкого", не бажаючи "жити не по брехні" і відчувати гіркий присмак.

Видання "Стерлеград" розповіло, представники яких знаків Зодіаку, на думку переможця "Битви екстрасенсів" Мехді Ебрагімі Вафа, брешуть найчастіше.

5. Телець

Тельці в цьому сенсі унікальні. Вони, чи не на генетичному рівні, відчувають відразу від брехні. При цьому, вибираючи собі супутника життя і другу половинку, вони оцінюють здатність цієї людини брехати. Зрозуміло, вибирають більш чесну. Але при цьому самі, коли їм зручно, можуть збрехати настільки майстерно і віртуозно, що будь-який шпигун позаздрить.

4. Скорпіон

Скорпіони теж дуже добре вміють брехати. Але їм варто віддати належне, так як вони дуже цього не люблять, через що брешуть досить таки рідко. Однак вони часто вважають за краще просто промовчати і не сказати нічого, що, в деякому роді, теж є різновидом брехні.

3. Лев

Леви живуть у власному світі, де їх думку і цілі на першому місці. Вони з легкістю спотворять факти, якщо в цьому є необхідність. Представники цього Знака завжди діють за принципом «око за око», а тому помстяться тим, хто був нечесний з ними.

2. Стрілець

Стрільці брешуть досить таки часто. Їх власні цілі завжди мають для них пріоритет. Для досягнення задуманого Стрільці готові на багато що, в тому числі і на "махрову" брехня. Вони можуть жити за своїми правилами, пом'якшуючи обстановку своєю чарівністю, почуттям гумору і готовністю допомагати людям.

1. Рак

1 місце в цьому рейтингу заслужено займають Раки. Представники цього Знака не так брешуть, скільки живуть у вигаданому світі. Обман - це негативний поняття, а ось фантазія - звучить цілком романтично. Раки часто необ'єктивно описують ситуації. Вони щиро не бажають обманювати, хоча з боку все виглядає навпаки.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі самі неврівноважені знаки Зодіаку - обов'язково помстяться своєму кривднику.